FAQ

Veelgestelde vragen
Voor overige vragen neem gerust contact op.

HEBBEN WE EEN VR BRIL NODIG?

Voor een eerste kennismaking is er absoluut geen VR bril nodig. Voor de bezoekers van het event is een VR bril niet nodig. Voor sprekers of terugkerende vergaderingen biedt een VR bril met handset wel meer opties.

KAN IK OOK MEEDOEN OP EEN TELEFOON OF LAPTOP?

De eenvoudige versies zijn ook te gebruiken op een Smartphone of laptop met Windows, echter bij een laptop gebruik je ook een muis en toetsenbord om te kunnen navigeren.

WELKE INTERACTIE IS ER MOGELIJK?

Op verzoek kunnen we interactie mogelijk maken of blokkeren, net als bij Zoom en Teams. Deelnemers kunnen lopen, praten, chatten, emojis delen en selfies maken.

BEN IK ZELF ZICHTBAAR MET VIDEOBEELD?

Alle deelnemers zijn als Avatar aanwezig in de virtuele wereld. Wij kunnen deelnemers rechten geven, waaronder ook het delen van media, zoals PowerPoint, video of live stream.

KAN IK MIJN EIGEN AVATAR KIEZEN?

Elke deelnemer kan een eigen look-a-like avatar maken of kiezen voor een fantasie figuur. De ontwikkelingen gaan snel waardoor de Avatars steeds menselijker worden.

KUNNEN WE DE VIRTUAL REALITY 3D LOCATIE OOK COMBINEREN MET EEN EIGEN PLATFORM?

U kunt uw programma in uw eigen platform streamen en onze 3D locatie er aan toevoegen met een link of onze 3D locatie gebruiken en daar uw programma in streamen.

HOE LOGGEN DE DEELNEMERS IN?

Uw deelnemers ontvangen een link, ze moeten een microfoon kiezen en een Avatar kiezen en daarna in de locatie komen. In drie stappen zitten ze in de VR locatie.

HOEVEEL DEELNEMERS KUNNEN TEGELIJKERTIJD MEEDOEN?

In de meest eenvoudige versie die voor elk device toegang biedt kunnen er tot 50 avatars tegelijk deelnemen en 100 mensen inloggen. De ruimte kan gedupliceerd worden of gekoppeld waardoor het aantal deelnemers kan worden opgehoogd. Afhankelijk van de vorm of het platform kunnen tot 1000 deelnemers gebruik maken van een locatie. Wij adviseren graag de beste optie.

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN VIRTUAL REALITY LOCATIE?

De standaardlocaties worden al aangeboden voor een laag instaptarief, zie ook onze VR locaties. U huurt dan onze locaties. Maatwerk locaties worden apart geoffreerd. Het voordeel is dat de maatwerk locatie uw eigendom blijft en vaker gebruikt kan worden. Hierdoor kan de investering over meerdere evenementen worden verdeeld wanneer u kiest voor maatwerk.

WAT MOETEN WE ZELF DOEN?

Wij bieden volledige technische ondersteuning. Vanaf het eerste advies, de creatie, de uitnodigingen en tijdens het event bieden wij ondersteuning voor het vlekkeloos laten verlopen van uw bijeenkomst. Ook voor de koppeling met uw studio of programma onderdelen, bieden wij volledige ondersteuning en begeleiding.

KUNNEN WE EEN VR LOCATIE OOK VOORZIEN VAN ONS LOGO?

We kunnen alles op maat aanpassen. We kunnen uw locatie namaken, 360 graden fotografie of video toevoegen van uw uitzicht, logo’s en 3D producten plaatsen. Van de Euromast tot de Eifeltoren alles is mogelijk in Virtual Reality. Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie, neem dan contact met ons op.