INTRODUCTIE

VR Event Solutions is ontstaan in 2020. Een samenwerking tussen Van der Linde, met 60 jaar ervaring in de evenementenbranche en Fantazm, de specialist in het bouwen van VR belevingen heeft geleid tot VR Event Solutions. ‘The best of both worlds, united in one new world’. 

De ontwikkelingen in online evenementen en vergaderingen en de behoefte aan vernieuwing heeft er voor gezorgd dat onze producten en diensten zijn doorontwikkeld tot het bedenken, faciliteren en uitvoeren van programma’s in 3D Virtual Reality locaties. Ook bedrijven als Apple en Facebook investeren volop in deze technologie, waardoor VR snel een nieuwe norm wordt van online ontmoeten. Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid om kennis te maken met deze ontwikkeling en samen keuzes te maken om het VR een onderdeel te laten worden van uw online strategie.  

VR Event Solutions biedt plug and play VR Locaties om te gebruiken per uur of per dagdeel en maakt VR Locaties op maat zoals u het wenst. VR Event Solutions is een onderdeel van Van der Linde Catering + Evenementen. Hierdoor kunnen we ook een mooie combinatie maken met het versturen van boxen naar uw deelnemers met ons product www.smaakvollebox.nl

Voor vragen neem contact op met info@vreventsolutions.nl

Heeft u toch liever een live event of een  

combinatie van live en online? Kijk dan ook eens op  www.vanderlindecatering.nl

ALTSPACE VR beursruimte.png